Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Премиерът Бойко Борисов се ядоса по време на брифинг

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПремиерът Бойко Борисов се ядоса по време на брифинг
Коментари Харесай

Борисов се ядоса и изригна: Не искам да съм като Радев, ще те изгоня

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Премиерът Бойко Борисов се ядоса по време на брифинг тази заран, като в един миг се обърна към пиарката си Севда Арнаудова с думите: " Севда, ще те изгоня ". Повод за това бе, че представителите на медиите се изнервиха на техен сътрудник от телевизия " 7/8 " Тодор Балабанов, който зададе серия от следващи въпроси  към министър-председателя, като съгласно тях той не е изчакал и техните питания. 

Първият въпрос бе, обвързван с това за какво както в някои други страни, и у нас няма всеобщо тестване на хора. " Аз с президента на Южна Корея разговарях преди няколко дни - това, че са ги тествали, това не им оказа помощ. Виждате, аз същински се веселя, че пристигна време да ме сравнявате с страните, с които просто не съм си и мислил, че ще ме сравнявате - с Южна Корея,  с Германия. Вече никой не ни съпоставя с Италия, Испания, с Гърция, които доста по-слабо се показаха от нас в организацията. Първите ограничения, вие ми задавате един прелестен въпрос за реклама. Първите ограничения в Европа, които бяха прекопирани след диалози с мене от всички огромни страни, бяха въведени в България. Всички! ", сподели Борисов.

" Германия, най-мощната стопанска система - тази, която прави Мерцедесите, БМВ-тата, в този момент си създаде тест, който първо Бавария, майката на колите, на моторите, го тества. Само на лекарите, единствено на първа линия, 150 евро коства едно тестче, без машинката ", добави той.

Журналистът от " 7/8 " оспори премиера, че това е всеобщо тестване и продължи с още въпроси, а Борисов прлодължи: " Съединени американски щати мисля, че въздишат и ги е гняв за това, че се забавиха с ограниченията. А това, че ме сревнявате като икономиеска мощност и благоприятни условия на институции с Германия и Южна Корея единствено ми прави реклама. Със сигурност взимам по-тежки решения от хората на първа линия ", сподели Борисов.

При нов опит журналиста от " 7/8 " да зададе въпрос, сътрудниците му се изнервиха, а това ядоса и премиера, който се обърна към пиарката си Севда Арнаудова с думите: " Седни си на местото, който желае да си изключи камерата, в случай че желае. Няма да чувам след това, че някой желал да ме пита нещо и аз като Радев съм се обърнал и съм избягал. Моля те, Севда ще те изгоня от залата, в случай че не си седнеш мястото. Ми тръгни си ", сподели той.

Работещият в " 7/8 " въпреки всичко пита премиера за какво има проби за депутатите и персонално за него, а за някои медици, като даде образец за тези от болница във Видин, такива няма. Тук Борисотв отговори: " В доста страни даже такива като мен министър председатели са задължени като мен да го вършат по закон, с цел да знае обществото какво им е здравето. Съжалявам, аз толкоз пари подарявам от заплатите се, че за един тест, в случай че ви е досвидяло, че съм се тествал. Те са непрекъсното при мен, след това отиват по лечебните заведения. Сега Кунчев ще се върне от пазарите, Кантарджиев се връща от пазарите. Не е ли редно да знаете дали съм здрав или не? И дали тази отговорност не е по-голяма даже от лекаря на първа линия сега. Когато милиарди чакат да влязат в обособените компании, обособените хора. Не смятам, че това е разделяне А в случай че Мутафчийски и щаба не са тествали хората от първа линия, което съм им споделил да го създадат, дано да си отговорят ".

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР